lauantai 25. huhtikuuta 2009

Meditaatioita: valtakunta (osa II, fragmentaarisia ääniä toisaalta, melkein kuin Nostradamus puhuisi)

HÄISKÄ NRO 1: Uskon, että parhaillaan eletään eräänlaista kenraaliharjoitusvaihetta koskien profeetallista aikataulua. Esitäyttymisvaihe elettiin profetian (Ilmestyskirjan) antamisen aikoihin ja se koski muinaista Rooman valtakuntaa ja sitä seurannutta Paavin valtakautta (Huom. valtakausi kesti 1260 v. = 1260 pv. Jumalan silmissä). Valkoisella hevosella ratsastaja oli Konstantinus Suuri. Tätä ennen keisari Nerokin täytti pedon tunnusmerkit. Nykyajan Konstantinus Suuri on Bill Clinton, eräs antikristushahmo, joka vahvisti Lähi-idän rauhansopimuksen syksyllä v. 1993. Uskonnollinen antikristus on myös George W. Bush, ks. Dan.11:13-19. USA on nykyään se suuri Babylon ja lopullisen antikristuksen valtakunnan eli Euroopan yhdysvaltojen edelläkävijä.

Eletään siis kenraalivaihetta. USA tulee kokemaan kohta kuolinhaavan (jokin suuri terrori-isku) ja sitä seuraa jonkin antikristushahmon eli USA:n viimeisen presidentin 42 kk:n valtakausi, ks. Dan.11:21-45. Näinä aikoina syntyy myös lopullinen antikristus, joka parodioi Jeesusta ja tulee EU:n johtoon 30-vuotiaana (v. 2032?). Tämä lopullinen antikristus voi olla klooni ja täyttää profetian lopullisesti (ensi-ilta) 30 vuoden päästä.

Nyt Hoosean kirjan profetia (Hoos. 5;6:1-3) kahdesta päivästä eli 2000 vuodesta täyttynee v. 2032 keväällä, jolloin on kulunut juuri 2000 v. Jeesuksen taivaaseen astumisesta. Kokeeko Israel suuren herätyksen tällöin (kevätsade) on hyvä kysymys. Huomattakoon, että nyt tänä vuonna (ehkä kesäkuussa) tulee 2000 v. täyteen siitä, kun Jeesus-lapsi palasi Egyptin maasta 3,5-vuotiselta pakomatkaltaan takaisin Israeliin. Tämä voi myöskin kuvata Jeesuksen taivaaseen astumista
(Egypti = maailma ja Israel = uusi Jerusalem).

Tulkitsen Dan. 9:27:ää eri tavalla kuin yleisesti. En sisällytä jakeen mainitsemaa puolta vuosiviikkoa 70. vuosiviikkoon, vaan ne puolivuosiviikkoa (42 kk) tulevat vasta 70. vuosiviikon jälkeen. Näin vuodet 1993 - 2000 olivat tämän kenraalivaiheen 70. vuosiviikko eli väärän rauhan aikaa Lähi-idässä. 42 kk ovat edessä, jota ennen tapahtunee 1. uskovien tempaus. Uskon ns. osatempauksiin ennen vihan aikoja. Toinen osatempaus on näiden 42 kk:n lopussa, jolloin käydään ns. Googin sota. Loput kaksi osatempausta tapahtuvat vastaavasti profetian lopullisen täyttymisen kaudella (ensi-ilta). Goog on tällöin Kiina, ks. Ilm.9:13-21.

Tässä oli teoriani. Vastaile, jos haluat.

- - - -

HÄISKÄ NRO 1 (Jonkin ajan kuluttua, uudelleen, itsepintaisesti...)

Terve

Kiitos kommenteistasi.

Et luultavasti ymmärtänyt mitä tahdoin sanoa vuosista 1993-2000. Lopullisen profetian toteutuminen ikäänkuin heittää varjoa tälle ajalle. Se on eräänlainen kenraaliharjoitus näytelmään, jonka Jumala ohjaa viimeisinä aikoina. Aivan selvästi Bill Clintonin vahvistama rauhansopimus oli "liiton tekemistä raskaaksi tai liiton vahvistamista" 7 vuodeksi. Palestiinalaisten aloittama intifada alkoi lähes tarkalleen 7 vuoden päästä alustavasta rauhansopimuksesta syyskuussa v. 1993. Monen israelilaisen vieroksuma väärä rauha ("tekee liiton raskaaksi") rikkoontui tällöin. Juutalaisen kalenterin mukaan heitto olisi ollut vain muutamia päiviä tai heittoa tarkkaan 7 vuoteen ei jopa olisi ollut lainkaan. Rauha vahvistettiin nimittäin juutalaisen elul-kuun 27. päivä ja rikkoontui ehkä myös elul-kuun 27. päivänä juutalaisena vuotena 5760, kun Ariel Sharon marssi temppelivuorelle.

En siis pidä näitä 7 vuotta lopullisena Israelin 70. vuosiviikkona jo senkin vuoksi koska väärän rauhan vahvistajana ei ollut EU:n johtaja vaan sen edelläkävijä Amerikan Yhdysvallat. Kyllä Jeesuksen tullessa takaisin maan päälle täytyy muinaisen Rooman valtakunnan alue olla se elpynyt maailmanvalta, joka hallitsee. Tämän hetken Rooma on kuitenkin USA, joka maailmanpoliisin roolissaan selvästi muistuttaa muinaista Roomaa. USA:n sotilaalinen levittäytyminen nykyään mm. Filippiinit, Jemen, Georgia, Afganistan on merkki imperialistisesta suurvaltapolitiikasta. USA:n perustajien illuministinen tausta ja pyrkimykset uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi (ks. yhden dollarin seteli) selvästi osoittavat USA:n olevan nykyajan Babylon. Huom. myös Washingtonin kaupungin okkultistinen arkkitehtuuri. Tuskin yksikään USA:n presidenteistä on ollut aidosti uudestisyntynyt kristitty. He ovat kaikki susia lammasten vaatteissa. Näiden viimeisten presidenttien, lähinnä Bushit, kuuluminen hämäräperäisiin vapaamuurareita muistuttaviin salaseuroihin paljastaa paljon. Heidät on valinnut tehtäväänsä Illuminati, joka kontrolloi heidän työskentelyään. Ihme ei olisi, jos USA:ta pian kohtaisi jokin suuri katastrofi esim. ydin-isku. Kyllä Jumalan kärsivällisyys Amerikkaa kohtaan on jo koetuksella. Heidän moraalittomuutensa on jo suurta huolimatta siitä, että Amerikkaa on kyllästetty evankeliumin valolla kenties eniten maailmassa.

Mielestäni juuri jonkinlainen ydin-isku (matkalaukkuydinpommi?) olisi sellainen kuolinhaava USA:lle, että se siirtyisi sen jälkeen kontrolloituun valvontayhteiskuntaan, jossa mm. pedonmerkki eli mikrosiru olisi pakollinen jokaiselle kansalaiselle. Tämä aika kestäisi ehkä 42 kk (ks. Dan. 11:21-45) heittäen siis varjoa lopulliselle profetian täyttymiselle 30 vuoden päästä. 42 kk:n aikana USA:ta hallitsisi sen viimeinen presidentti. USA ja Venäjä kävisivät tämän 42 kk:n lopussa ydinsodan keskenään (ns. Googin sota), joka tekisi nämä valtakunnat tämän jälkeen toisen luokan valtioiksi ellei jopa hävittäisi nämä täysin (ks. Dan. 7:2 ja "leijona-pedon eli USA:n taantuminen").

Vielä Israelin 70. vuosiviikosta sen verran että tuskin se vielä vuosina 1993-2000 toteutui lopullisesti, koska juutalaisilla ei ollut vielä sitä kolmatta temppeliä, jossa he uudestaan aloittaisivat VT:n uhrimenot. Kuitenkin juuri tämä ehto pitää olla, jotta 70. vuosiviikko voisi alkaa.

Olet oikeassa siinä, että 69. vuosiviikko päättyi ehkä v. 32 jkr. Vuosiviikkojen laskenta täytyi keskeytyä tällöin, koska Jeesus ristiinnaulittiin ja kuoli silloin. Silloin oli myös juutalaisilla tämä ns. 2. temppeli ja nyt jotta vuosiviikot voisivat jatkua täytyy myös juutalaisilla olla VT:n kaltainen uhritemppeli. 70. vuosiviikon jälkeen temppelitoiminta sitten päättyy.

En yhdy sinun tulkintaasi siinä, että se joka "tekee liiton raskaaksi" yhden vuosiviikon ajaksi olisi myös se, joka lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin puoleksi vuosiviikoksi. Nämä ovat kaksi eri henkilöä, tosin antikristuksia molemmat. Ensimmäinen (ks. Ilm. 6:2 ja 1. sinetti) on enemmän rauhan mies ja pukeutunut valkeuden enkeliksi. Näinhän mm. Bill Clintonin laita on. Toinen, joka on sitten lopullinen peto eli antikristus on enemmän sodan mies, ks. Dan.11:36-39 "palvoo linnoitusten jumalaa". Ilmestyskirjahan aivan selvästi sanoo 13. luvussa, että lopullisen pedon valtakausi kestää 42 kk, ei (7 + 3,5) v.

Hoosean kirjan 2 päivää tietenkin voidaan tulkita siten, että 2000 vuotta tarkoittaisivat juutalaisia vuosia (360 pv.), mutta itse uskon kuitenkin, että kyseessä ovat aurinkovuodet eikä kuuvuodet ja tällöin 2000 vuotta täyttyisivät v. 2032, jonka jälkeen alkaisivat lopullisen AK:n 42 v. Huomattakoon vielä, että jos 1000-vuotinen valtakunta alkaisi joskus v. 2037, niin se mahtuisi sukupolven mittaan (max 70 v.), jos viikunapuun sukupolvi alkaisi v. 1967. Mielestäni vuosi 1967 sopii paremmin viikunapuun merkiksi kuin vuosi 1948, koska ei vielä v. 1948 viikunapuussa ollut lehtiä, se oli vasta istutettu taimi tällöin. Kun puu oli tullut täysi-ikäiseksi 19 vuoden päästä v. 1967, niin lehdet alkoivat puhjeta, olihan Israel juuri valloittanut itä-Jerusalemin ns. 6 päivän sodassa. Totuuden kirja eli Dan. 11 on kyllä vaikea tulkita, mutta perehtymällä syvemmin siihen löytää siitä kyllä yhtymäkohtia nykyajan maailmantapahtumiin.

Ei kommentteja: