tiistai 14. heinäkuuta 2009

Esi-isät II

Hän on keskivertoa älykkäämpi, hänen historiantuntinsa alkaa näin: Kun ryssä käy paskalla, se työntää sormen perseeseen ja pyyhkii sormen paperiin, miettikää sitä. Vartiuksen kohdalta niitä lappaa viinaa ja bensaa tankit täynnä. Siinä olisi pikakiväärin paikka. Ja hänen valvontapisteensä raitilla: joka päivä kroaattia, somalia, mustempaakin miestä. Se sama lakunaama, joka oli taannoin ajaa bemarin kylkeen, tänään ojan partaalla Lidlin edessä toyotallaan, ei päässyt millään irti, kaasutti siinä, hullu, ei renkaiden alla senttiäkään maata. Siinä teille päänvaivaa; tilatkaa hinaus sossun laskuun, minä en mene. Ja saisikohan sille vielä silmälasit ja autokoulun? Johtopäätösten aika, ministeri Sinnemäki - rahaa ne täältä hakee. Laskekaa. Työttömyys kymmenessä rosentissa valtakunnan tasolla, täällä viidessätoista. Ja joka yön timo maksaa valtiolle 60 tonnia vuosi. Laskekaa. Siitä makaamisesta. Kyllä ne älyävät, kaupasta varastavat parasta makkaraa. Niinkö? Ei ne ole viimeiseen kymmeneen vuoteen muuta yrittäneetkään kuin vallata tämän maan. Naivat sosiaalikonttoristeja, kulkevat pitkät mustat sormet hameen pyllyllä Citymarketissa kärry pullollaan ruokaa ja kaljaa. Tällaisen maanko takia isämme ja isoisämme taistelivat? Nämä homo sivari vihreät nekrunhyysääjät yrittävät tehdä Suomesta mustanaamojen eläintarhan. Onneksi me tässä kaupungissa ymmärrämme mistä on kyse. Me puolustamme maatamme viimeiseen saakka.

2 kommenttia:

Harry Salmenniemi kirjoitti...

Rasismia on muuten melko mahdoton kirjoittaa itse, suosittelen readymaden käyttöä, esim. täältä:

http://groups.google.fi/group/sfnet.keskustelu.politiikka/browse_thread/thread/68fc53e34ed42a54/c0f0befa1b67b893?hl=fi&q=vitun+nekrut

Vesa Haapala kirjoitti...

Olen samaa mieltä: tästä ei saa itse millään hyvää eikä edes aihe ole kovinkaan kiinnostava; pitää varmaan readymadeta. Näistä puhereferaateista ei saa todellakaan kunnollista tällä tavoin, sopiva toden tuntu on ihan jossakin muualla. Kiitti siis varoituksesta!