tiistai 18. elokuuta 2009

Kokous

Hänen silmänsä kokouksen edetessä, hänen tuijotuksensa hallintouudistusten ohi, ohi pykälien 13 ja 14 ja 16, kun tämän johtosäännön tarkoituksena on luoda edellytyksiä valmistelun ja päätöksenteon avoimuudelle, vuorovaikutteiselle johtamiselle ja korkeatasoiselle hallinnolle toimielimissä läpi koko organisaation, kun kaikki yksiköt, kaikki henkilöstöryhmät, sellainen ulkopuolisuus on sietämätöntä, onko meillä tähän täsmennettävää, lopeta!

kahlataan nyt nopeasti läpi seuraavat pykälät, toisen kappaleen kolmas virke, siinä on pilkkuvirhe, ja mistä lähtien on käytetty asiakirjoissa sanaa "jonkun", onkohan kahvinkeittimessä 10 kuppia, kehitettävää, jokin assyrologian, egyptologian kaltainen lilliputtiaine, elin, romaanisen filologian professori kasvatti jopa viikset ollaakseen ummmm... anteeksi sanoitko jotakin? ummmm... tämä virke "noudatetaan myös hallituksen päättämän taloussäännön, vaalijohtosäännön, oikeusturvajohtosäännön ja muiden johtosääntöjen määräyksiä"

emme voi kutsua tätä yksinkertaiseksi asianhaaraksi omassa tapauksessamme jossa yksikään laitoksen 4 ongelmista tai ratkaisuista ei sovellu sellaisenaan, munasarja, jokin vamma, jopa aiempaa tarkempia arviointikuvioita on odotettavissa, joka kohdistuu laadunvalvontaan, kansainvälinen paneeli tutkii, entä jos dekaani ja rehtori tai rehtori päättää että dekaani on, hän pelkää sanoneensa sen ääneen, "aivan varma homo", näiden asiapapereiden jättöpäivä

on valittu jälleen tiedesihteeriksi, hän ei mahda mitään, jos vielä hetken jaksatte seurata, sanat tunkevat tähän, laitoksen johtajan asemaan on kiinnitettävä huomiota hän sanoo, sillä päätäntävalta keskittyy entisestään, se tapahtuu viimeistään maaliskuussa, olisi löydettävä ideoita kuinka kehittää, joku kysyy sanoitko jotakin, hänen silmänsä, musta, hän ei pääse selvyyteen onko se väri vai ääni vai hänen orastava mielipiteensä

musta rotu, hän muistaa setänsä ihailleen sitä aina, tenure track on sopimaton täsmennys tässä kohdin urapolulle, sillä tietääkseni ohjesäännön kaksikielisyys tarkoittaa vielä suomea ja ruotsia, onko sinulla tähän sanottavaa, säpsähdys, hänen silmänsä ovat toisessa päässä huonetta

mutta juurihan edellä 7 momentissa mainittiin että tiedekuntaneuvostojen jäsenten lisäksi jäseniksi voidaan kutsua neuvoston koko toimikaudeksi yliopistoon tai tiedekuntaan kuulumattomia ja juuri tästä syystä henkilöstöä, varsinkin professorikuntaa, onko tuossa luomi, juuri henkilöstön ottamisesta on päästävä yksimielisyyteen laitostasolla mutta myös tiedekuntatasolla, lukujen ottamisesta, ennen hallintoviraston kantaa

hänen, pykälä 19, poskeen ot, hän tuntee kyllä

hänen sukujuurensa kohoavat roskasta, äidin puolelta,
hänen reitensä ovat ihailtavan kiinteät, isän puolelta,

voivatko näin pystyt rinnat tulla isän, miksi hän yhä istuu tässä, äidillä oli lattarinta, miksi hän ylipäänsä menehtyy tässä, joku puhuu toisessa huoneessa toiselle äänelle ja toisessa, samanlainen puhe, sen kuulee ohuen seinän takaa, hän tuntee:

aivan samaa roskaa / kaikissa komeroissa

2 kommenttia:

Harry Salmenniemi kirjoitti...

Aika kiva! Kävin kehumassa myös metaimpressiota joka on tosi hienon raivokas. Tässä on samaa, mutta tuolla tavoin pelkästään pilkuttamalla on jotenkin helpompi kirjoittaa; siksi pidin Metaimpressiosta enemmän. Tähän luultavasti tekisi hyvä saada mukaan aivan lyhyitä virastokielen pätkiä, lyhyitä, komentavia lauseita jotka loppuvat pisteeseen, tai sitten tuon voisi teoksessa muotoilla vain osittain proosarunoksi (tähän voisi ehkä käyttää säejakoja ja välillä esim. kolmea välilyöntiä... kunhan jorisen).

Vesa Haapala kirjoitti...

Oi älymuusani, aivan varmasti kehitän tekstiä juuri tuohon suuntaan. Taidat olla aika nero (sinäkin). Luin juuri kaikki kesätentit loppuun, joten alan lähetellä kommenttejani sulle piakkoin; huomenna tosin yhet julkkarit, jonne menen, mutta tämä lähtee tosiaan ehdottamaasi suuntaan, oli vasta ekan kierroksen sutaisu.

Pilkutuksella tavoittelin yhdessä tietoisuudessa vellovaa aistimus/ajatuskompleksia, mutta tämä on siihen vielä hieman kesy.