tiistai 29. syyskuuta 2009

Odotus (Tärkkipalttina, osa II)

- Ei vieläkään mitään, pelkkiä mainoskuvia ja kotimaan tiedotusta.
- Hyvänen aika, mitä tulee Dick Darwiniin, jos saan sanoa, minusta tämä ainoastaan tukee turvallisuusskenaariota, jota hän niin usein moitti. Samat tappiot päivästä toiseen, sikäli kuin voimme uskoa sektorien vaihtelun oikeellisuuteen. Tosin tuskin välittäisin tulla mainituksi muussakaan kehityslinjassa, kun tilanne on mikä on: he hermostuvat ja murtavat linjaa entistä aggressiivisemmin.
- Tiesitkö, että myös Jane kuoli? Tuolloin he uutisoivat paria kymmenen vuotta vanhaa tapahtumaa siten että oli mahdotonta tietää kummasta oli kyse. Sivut keräsivät kuivumatonta mustetta ikään kuin läikkätestin kaltaisuus olisi ollut ratkaisu. Vasta kun mustetta ei riittänyt kylliksi kirjoittamiseen, he lopettivat.
- Tapahtuuko näin myös taloudessa? Entä urheilu ja kuolinilmoitukset? Tämä autismi...
- Pysyvyys on suurimpia saavutettavia etuja. Oletko koskaan ajatellut asiaa niin? Ajankohta ei merkitse paljoakaan, sen seuraaminen ei ylipäänsä ole vaihtoehto.
- Uskot siis yhä olevasi siellä. Olen saanut jostakin sen kuvan että osa sinusta on, tarkoitan nuo ulokkeet, eivätkö ne olekaan kiinni kyljissäsi, olin jo niin tottunut niihin?
- Nyt en ymmärrä mistä puhut...
- Nuo kaksi kirjavaa sienentapaista, nehän syntyvät ylijäämänä työstä, jossa reflektoimattomasta aineksesta - viattomuus nimittäin jättää lopulta kuonaliekkiä, joka saattaa muodostaa vastaavaa rasvakudosten alueella.
- En ole varma tunnistanko ääntäsi...
- Katso, joku kirjoittaa tuolla. Ehkä nimemme risteytyvät ja ratkaisevat kaiken uudestaan.
- Älä viitsi. Voimme vihdoinkin myöntää, että pelkäämme.

Ei kommentteja: