lauantai 19. syyskuuta 2009

Rakkautta ilmassa

RAKKAUSHOROSKOOPPI
Vaaka 23.9-23.10.

Vaakalapsi syntyy hänen vanhempiensa kannalta epäedulliseen aikaan ja ompa usein avioliiton solmimisen syynä tai hänet tehdään korjaamaan jo rikkimennyttä liittoa. Joka tapauksessa hän heti synnyttyään on todistamassa kitkerää välienselvittelyä johon on itse syypää. Anna Vaakamiehen olla ilmaa sinulle ja ole sinä ilmaa hänelle. Vain molemminpuolinen täydellinen vapaus mahdollistaa onnellisen elämän tämän miehen rinnalla. Lycka till.

Kuun alussa Ursulan duunatessa Marsia vaakojen tunne- ja rakkauselämä on ristiriitaista ja aaltoilevaa: Amorin nuolet suorastaan sinkoilevat. Moottoritie ei ole sula, mutta ei se jäässäkään ole. Joudut olemaan sorvin ääressä, vaikka ei suuremmin innosta. Tällä kertaa syksy ei kuitenkaan taita niskojasi. Nyt on hyvä vaihe aloittaa kuntokoulu tai jokin muu reipashenkinen harrastus, kuten partio, arkkukurssi tai jooga, jotta saat enemmän potkua rakkauden öihisi. Joskus on hyvä olla kuunteluoppilas. Syyssateen jälkeen paistaa aurinko, mutta sumun takaa. Jakson keskivaiheilla Venuksen ja Merkuriuksen tangeeratessa stressioireet, väsymys ja pikkuvaivat vaivaavat yhä. Älä kuuntele paineitasi. Ne ovat ihan tavallisella tasolla, ja sorvisi toimii. Aloita vitamiinikuuri, paina kaasua, jätä kuppilat muille, ihmissuhdeallergiaasi voi tulla muutoksia. Pääset kuokkimaan rakkauden polkua. Kohonneen sivistystasosi vuoksi sinulla ei ole hädän päivää. Amorin pyssy sojottaa jälleen sinuun. Olet kukkona tai kanana tunkiolla. Näillä planeetta-asemilla - Jupiterin eli Mustan Hevosen nylkyttäessä kaksosia ja neitsyitä - on mainio ajankohta lähteä tutkimaan rakkauden metsästysmaita. Kannattaa panostaa myös työrintamalle. Voit panna kodin ja työpaikan välillä ilman suurempia huolia. Irrota ankkuri ja tee lemmenpesä, jossa voitte köyriä kuin ryhävalaat. Pidä sorvisi käynnissä äläkä niuhota. Siis villiä juhlintaa. Saat tyydytystä osaamisestasi. Ota suosionosoitukset vastaan. Jos et vieläkään ole eroottisessa iskussa, mene lääkäriin tai psykiatrille. Hankaluuksia voi ilmetä enemmän kuin luuletkaan, mutta suuria ongelmia ei ole näköpiirissä. Pieni myrsky vesilasiin voi tulla. Lopulta Venus kuitenkin kaataa Käärmeenkantajan.

4 kommenttia:

Karri Kokko kirjoitti...

Ei saa pilkata mun vanhaa kaveria 70-luvulta! Toisaalta itsepähän luin väärin: Kohonneen siveystasosi vuoksi sinulla ei ole hädän päivää.

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi Karri, pilkka ei ole tarkoitukseni, joten laatija katosi kehyksestä, minähän tämän koopin oikeastaan duunasin nykyisen favoriittini eli seiskan pienoisella avustuksella (mulle tulee muutama viikko ilmaista seiskaa; parasta lukemista pitkiin aikoihin). Siveystaso-lukuvirheesi pääsi saman tien mukaan, samoin pari omaa lukuvirhettäni!

Vesa Haapala kirjoitti...

Piti tietty sanoa että pilkaa ei koske yksittäistä laatijaa vaan lajityyppiä - toisaalta luulen että horoskoopit antavat ihmisparoille suurempaa lohtua kuin kirjallisuus konsanaan. luulen että aikamme kirjallisuuden tulevaisuus onkin pikemminkin huonossa lehdistössä kuin viimeisten vuosikymmenten "korkeakirjallisuudessa" (tietyin varauksin toki, mutta hyvin pienin ja puolidialektisin liikkein).

Karri Kokko kirjoitti...

Joo, en mä loukkaantunu vanhan kaverin puolesta, kunhan heitin. Täytyy varmaan selata Seiskaa sillä silmällä.