keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Mekanismi

juuri nyt kun suuri mekanismi uraanipallo ajattelun jääminen kuvallisen tietoisuuden tilaan missä subjektit osoitteetta ja kaikki tarjoukset jotka saatte heti mukaan voitte ottaa ne saman tien ennen myytti valitsi teidät nyt te itse reaalinen miksi kierrellä me itse emme koskaan saa tietää vastausta jeesuksen vasemmalla puolella obama ja merijalkaväen sotilas hänen senegalilainen serkkunsa elämämme muoto mitä te tuijotatte valtion sijasta saamme monarkin kuin navakka koillistuuli soijanviljelijän aamu jäätynyt manner oli kätkenyt punnan merkiksi merkkien joukkoon lavalle kompuroi joku dramatis personae miksi juuri koneet murtavat siionin miksi kaikki kääntyy takaisin näillä sanoilla riistämme työläistä työhönsä uskovaa työtänsä tekevää ihmistä hänen tilaamattaan tulevaisuus öljy sorassa ja tulvat kuivuus ikään kuin tämä kakkosluokan perhedraama jossa jokainen paluu jokainen matriisin uusi lataaminen ja naurettavat takit ja kävely ilmassa puhelimet kieltäkää on olemassa laki joka estää valtio olen minä pihalla valintataloissa kautta maan harakat pyrstöjen mustanpuhuvat sateenkaaret mitä muuta penis on kuin fallinen lapsi harakka miekkavalas poskea vasten juuri kun uskoin löytäneeni jotakin syötävää te sanotte fazer

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"juuri kun uskoin löytäneeni jotakin syötävää te sanotte fazer"

haha! :D

Vesa Haapala kirjoitti...

joo, ehkä pitäisi lopettaa tohon, vitsin kärki oli just siinä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo ehkä, toi loppu on ton jälkeen kyl aika turha.

Harry Salmenniemi kirjoitti...

syökää fazer kun haluatte hyvää! tuotantooni on viitattu! nyt se tuhoutuu!

jee!

Harry Salmenniemi kirjoitti...

välimerkeittä kirjoittaminen pitkästä aikaa on freesiä. lukurytmi tuntuu vapaalta. mutta jos näitä tulee paljon, kannattaa varmaan jotenkin muotoilla näitä, tehdä vaikka tosi kapeiksi (siis ajattelen kirjaa), muutoin ovat raskaita lukea sitten kun näitä on enemmän.

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi,

cloetta-kaveri kuittasi! hienoa, tunnet siis viittaukset omaan tulevaan teokseesi. totta mitä turiset, ei näitä monta voi olla peräjälkeen, näitä pitää muotoilla kyllä jo nyt.