perjantai 22. tammikuuta 2010

Välihuomautus

hänen historiallisen romaanisarjansa avaus. ajokoirat seuraavat hänen pyöräänsä läpi kartanon maiden irvistellen ja haukkuen koiralaumat piirittävät talvisin hänen potkukelkkansa. menestykset ovat syntyneet luovasta tuhosta. matkalla pyhäkouluun jättikokoinen shäfer yrittää raiskata hänen veljensä. mites täällä pärjätään? alkaa heidän uskonnollinen kasvatuksensa.
he kiusaavat tätiä. hän kirjoittaa salaa tytölle johon rakastuu. hän piirtää kaksi varpusta Disneyn lumikista vihkoonsa ja vastaa pimeydestä tuleviin kysymyksiin rukoillen että Jumala jatkaisi luomistaan ja sulkisi taivaan. ehkä niin on jo käynyt.

miten voi ajatella pistettä joka on jossakin kaukaisuudessa; oli; eihän sitä ole tai ollut. he tutkivat omaa osuuttaan verkkohyökkäyksiin. he istuvat siellä missä pilkkaajat istuvat ja nyt he jo seisovat ja hakkaavat käsiään. koko baari yksi fanfaari: tuo tänne se ilime.

he opiskelevat saksaa Kain Fehler im System
Kein Abel / hän opiskelee venäjää tuo tänne
se ilemostaasi / erehdys / mistaasi

the Satan bug

ennen isää minulla oli suhde ukkomieheen
he ampuivat vain metsoja äiti auttoi
kun aloit lopulta tapailla Davidia

(hän ei halunnutkaan äitiään
muttei tiennyt sitä vielä)

hänen appiukkonsa on seudun viimeinen natsi, Mozartin ooppera jännittävänä TV-versiona, junttiversio Arpinaamasta, ei uima-altaita, hänen umpirakkonsa uppiakkonsa hupiaukkonsa metsän laidassa hänen tyttärensä isä tyttärensä tytär. he kärsivät tyrästä. heillä on aftoja. tapaus näytettiin ensi kertaa Suomessa. hänen hampaansa murenivat. kaksikko uhkasi tappaa MM-turisteja. McDonaldsin entinen työntekijä. hervoton kasa kastiketta. isku Kabuliin sumputti suomalaiset. nyt hän löytää samat sanat täältä.

2 kommenttia:

Harry Salmenniemi kirjoitti...

Hei tämähän oli mukava! Tämä oli minulta jäänyt aiemmin jotenkin huomiotta. Satan bug, Kain, hyvä, ja sitä paitsi tuo Mozartin ooppera jännittävänä TV-versiona iskee minuun juuri nyt kovasti. Kaikki on tosi banaalia! jee! vihdoinkin! taas!

Ehkä tämä on vielä hieman kesken, luulen, varmaankin sopii aika hyvin tulevaan teokseen valmiina. Voin ainakin kuvitella siihen käsikirjoitukseen jonka luin.

Mennään piakkoin Kluuviin kahville. Kyllä se on aina sopiva elämys. Hervoton kasa kastiketta.

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi Iso H, sinä se jaksat kommentoida ja kannustaa! Kiitti siitä. En ole siirtänyt nyt tänne ihan uusinta kamaa, yritän tehdä jotakin vähän salassakin. Kuten huomaat, tämä on saanut aineksia Saxista! Joo, me näemme sitten ens'viikolla. Mennään Mäkkärin kautta Kirjailijaliittoon!