tiistai 16. marraskuuta 2010

Doggying

The State of California executed Caryl Chessman.
That the Hooters shot made me sick.
After the shooting of the great native hunter
I became glad: Ronald ate a hamburger and George
ate a dog. Gorgeous George, georgeous Ronald.
I gave that bitch a gas can, said Jimmy Lee Gray.

3 kommenttia:

Harry Salmenniemi kirjoitti...

ciao amico,

kirjoita hei lisää runoja tänne! Aina tulen katsomaan mutta ei ole uutta runoa. Lukijatoiveena esittäisin, että olisi kiva saada lukea pitkä elliptinen runo jossa mainitaan kolmesti sana "rakkaus" ja kahdesti "hauva".

Oma tietokoneeni on hajalla, niin en saa itse mitään kirjoitettua. Joten olisi kiva jos sinä kirjoittaisit minunkin puolestani.

Soitellaan!

Vesa Haapala kirjoitti...

moi!

pitää yrittää kirjoitella ainakin tuon kolmen rakkauden ja parin hauvan verran. tuppaa olemaan vaan sen verran kiire ettei ehdi vähäistäkään riviä raapaista.

harmi toi sun kone. onko tekstit kuitenkin pelastettavissa? siirrät ne sitten tulevilla viikoilla uuteen mäkkiisi. meidän it-vastaava suositteli nimittäin että kannattaa hankkia joku mac book -juttu, on kuulemma paljon pc:tä parempi.

Harry Salmenniemi kirjoitti...

moi,


tekstien pitäisi olla turvassa, kiitos kysymästä, tietokonetta huolletaan. En halua uutta konetta, koska olen niin tottunut kirjoittamaan vanhalla & näppäimet ovat niin suloisesti kuluneet.

Hassua muuten: en lainkaan ajatellut tekstien kohtaloa, omat kirjoitukset tuntuvat nyt jotenkin sen verran arvottomilta (tyhjiltä) että ajattelin että antaa niiden mennä. Mutta pitäähän niitä yrittää pelastaa, nyt kun sanoit. Voisin vaikka turvakopioida.

Minua harmitti koneen hajoamisessa lähinnä se etten voi kuunnella Asan livetaltiointeja.

Runoile kun ehdit, toivottavasti pian ehdit!