perjantai 10. elokuuta 2012

Pääministerin suusta
Älkää antako kärsivän ilmeen hämätä, tämä kaveri
on haudutettu niin monessa aromipesässä, ettei hän vähästä hätkähdä.

-- Minulle, sekä johtamalleni Kokoomukselle, politiikka on arvolähtöistä toimintaa. Arvojen pohjalta rakennetaan yhteiskuntaa, joka ottaa jokaisen ihmisen huomioon. Toivon, että ruokakeskustelu jatkuu, laajenee ja kerää erilaisia näkökulmia yhteen.

Lähde: http://www.kokoomus.fi/jyrkin_sivut/
2 kommenttia:

Kristian kirjoitti...

Hmm... en löytänyt tuota avauspätkää. Jos on todellakin suora lainaus, niin vaarallisilla vesillä seilaajan kielitajusta joutuu antamaan huonomman arvosanan kuin matematiikasta. Vaan mitäpä minä tiedän, nykyisellä statuksella pesää varmasti järjestyy, vaimosta huolimatta.

Esiintymiskoulutuksen lisäksi/sijaan käynti kielisairaalassa voisi olla paikallaan, tahi puheitten kirjoittajan palkkaaminen, löytyyhän puolueesta mm. yksi lahjakas runoilija.

Vaikka ihmisen katainen keskittyykin sellaisiin päivänpolttaviin ja tärkeisiin aiheisiin kuten ruoka, kiinnostavinta antia sivuilla ovat kuitenkin arvot: historia tulee muistamaan hänet miehenä joka taisteli henkeen ja vereen sivistyksen, suvaitsevaisuuden ja välittämisen puolesta.

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi K! Tuo avauspätkä oli tietty mun oma (liiankin ironinen) intro (kaikkine ä-kuljetuksineen), muu löytyy kyllä kahdesta pätkästä Jyken sivuilta. Arvot, Kokoomuksen ja nykypolitiikan arvot, ai ai, niissäpä sitä herkkua kerrakseen, juuri tietty suhde sivistykseen, suvaitsevaisuuteen ja välittämiseen yhdistää Kataisen sellaisiin historian suurmiehiin kuin Konfutse, Locke ja Göbbels.