perjantai 31. elokuuta 2012

Typeryyden u-veneSinä iltana kun lakanamurha on jälleen uutissa ministeri Urpilainen saapuu studioon ja kertoo 20 miljoonasta lisäeurosta* -- Suomen vanhustenhoito tulee olemaan ikuisesti kiitollinen sosiaalidemokraattiselle taistelutahdolle.

Niinpä, paitsi että psykootikoillakin on realistisempi kalibrointi kuin näillä omahyväisillä idiooteilla, jotka unohtavat historiallisista ratkaisuista tiedottaessaan, että vanhusten pikkumiljoonat ja eduskunnan virkistäytymisbudjetti ovat suunnilleen samalla viivalla.

Voisikohan joku dramaturgi / demiurgi pumpata vähän lisää väsymystä ja laardia näihin poliittisiin olentoihin, jotta he voisivat kansaa edustaessaan saman tien simuloida myös Suomen menestyviä ja hyväkuntoisia vanhuksia?

*Tällaisia panoksia suomalaiset pistävät joka viikko muutamaan Veikkauksen peliin. Vaikka ihmiset lottoavat rahankiilto silmissä (yksinkertaisena toiveenaan toteuttaa unelmansa, sitten kun viimein on rahaa...), he harvemmin ajattelevat samoin kuin kokoomus ja sdp, joille ihmisen arvo on kerta kaikkiaan kalkyloitavissa: se lasketaan kuluja tuottavana euromääränä. Poliitikot, yhteiskuntamme todelliset ali-ihmiset.

Ei kommentteja: