torstai 11. lokakuuta 2012

KysymysMikä tekee tietoisuudesta niin ylivoimaisen? Miten tietoisuus jostakin tuottaa ylivoimansa? Miten tietoisuus  siitä että jotakin on ja jotakin ei ole on ylivoimaa? Miten tietoisuuden tulisi olla näissä olemisissa, suhteutumisena vai sekoittumisena?

Eivätkö tietoisuus ja ylivoima ole vain jonkin tekemisen määreitä? Mitä tuollainen tekeminen on? Onko sillä sijaa ajattelussa? Tarvitseeko runous sitä? Mitä voisimme jättää huomiotta?

Yöllä olin leikannut penikseni irti mutta se oli säilyttänyt vanhat taikavoimansa; piteni ja lyheni entiseen tapaan erinäisten ärsykkeiden vaikutuksesta. Vaimoni oli tyytyväinen. Ainoaksi huolekseni jäi liitoskohta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohta se jo pukeutuu Vuittonin kukkaroon ja alkaa pyöriä Maybachilla kaupungilla...

Vesa Haapala kirjoitti...

No sehän on selvää se, kuinkas muutenkaan, Vuitton pukee patukkaa kuin patukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

...eli voisko siis ajatella jonkinlaista Nenän rap-musikaaliversiota, patukka Pietarin yössä. Suomalaisilla nuoremman polven mustan musan soittajilla oli kai joskus kehitteillä Sinuhe egyptiläinen -funk-ooppera...

Vesa Haapala kirjoitti...

Mä en oo kuullut patukasta sen koommin kun sen irrotin. Pitää vaan toivoa, että se on emännän kassissa / pöksyissä, ettei ole lähtenyt pahoille teille. Tässä kohtaa tietoisuuteni elimeni irrallisuudesta ei lohduta saati voimaannuta minua laisinkaan. Mutta pystyisikö se musikaaleihin? Varmasti!