perjantai 5. lokakuuta 2012

syksyistä luontoproosaa*jossakin on lampi, mustat puut  ja veteen putoavat kämmenet; minun kyrpäni kädessäsi, sivelet sillä itseäsi, painat sen sisään, vedät huulille ja sisään taas, puristat, runkkaat klitoristasi, pehmeiden, terävien vetojen rytmi; jossakin jalat uppoavat kunttaan, survot housut alas varvikkoon nilkkoja myöten, sitten läpi kylmän veden somerikkoiseen hiekkaan, kiilaat huulesi kokonaan kiinni, keinut ja pyörität, sujautat sisään, vedät ulos ja kiihdytät tahtia, kasvosi kääntyvät nyrkkiin ja minun kasvoni, tämä tekee niin hyvää, ja iniset ja vingut ja laukkaat kunnes annan sperman tulla huutosi keskelle etkä lopeta ennen kuin harittavat jalkasi kramppaavat ja pyllähdät istuallesi veteen, missä minä jo kyljelläni nauran vaatteet läpimärkinä keskellä ääriviivaa, jonka repeämistä valuu lempeää maitoa*vain hiukan tuunattua suomalaista klapiproosaa klassisin aihein, tästä se lähtee

5 kommenttia:

Harry Salmenniemi kirjoitti...

Moi!

Tässä on voimakasta seksuaalisuutta, mutta ei sinulla silti ole mitään jakoja kilpailussa Ilta-Sanomien otsikkoa vastaan... Risto-Matti Ratia nimittäin harkitsee eroanusta:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288505333657.html?pos=ok-nln

Vesa Haapala kirjoitti...

No, ei varmaan, en mä ikinä pysty tohon mihin Risto-Matti ja Iltaratti, minähän vaan kirjoitan Antti Hyryn tapaan metsäretkestä (pitää varmasti rakentaa tähän sienestys/marjastuskehys). Muistan kylläkin eräät Turkissa matkanneet mummot, jotka kilvan kehuivat Analian rannikkoa.

Vesa Haapala kirjoitti...

nyt vasta tajusin, että R-M on keksinyt uuden tavan harrastaa seksiä, eikä se tosiaan ole enää mitään sovintoseksiä tai säälipillua. ryhdikästä toimintaa. kunhan ei harkitse liian pitkään, ettei hyvä idea mene pilalle.

Harry Salmenniemi kirjoitti...

Eroja tulee nykyään niin paljon, että luulisi eroanuksesta tulevan pian vakiintunut käsite. Siinähän voi Risto-Matti vaihtaa seksuaalista suuntaumista samalla, hieno homma!

Vesa Haapala kirjoitti...

silloin täytyisi muuttaa eroprosessiin kuuluva eroottinen lähtörituaali pääasialliseksi käytännöksi ja muokata tuolta pohjalta identiteetti tietyn odotusarvoisen seksuaalikäyttäytymisen suuntaiseksi; luulen että viimeinen loikka olisi vanhalle heteroäijälle liikaa - ja kuka tulisi anun saukkoa siinä tapauksessa korvaamaan...