perjantai 29. marraskuuta 2013

LöydettyOlisiko vielä jokin asia, josta tahtoisit puhua, tässä elämässä? Tässä elämässä mikään ei kestä, tänään olet fiksu, huomenna tyhmä, tänään vatsasi roikkuu, huomenna tihkut seksiä, tänään olet terve, huomenna sairas, tämä tekee valinnasta helppoa, elät valintojesi kanssa useamman päivän, tänään Jumala on, huomenna et tiedä hänestä mitään, niin kuin et tänäänkään mutta hän on läsnä.

Tämä asia, jota en sano on minussa, kaikki ne asiat jotka voisin tuntea, välillä olen täysi hirviö, täysi hirviö, hyvä jumala, vetäytyvä ja raivoava jumala, joka jättää heidät oman onnensa nojaan, haluton jumala joka ei jaksa katsoa mitä on saanut aikaan, ja minun katseeni väistyessä esineet alkavat rappeutua ja maa murenee, en jaksa rakentaa heille sijaa vaan kuljen kuin kylmyys ja infektiot, viha juuri kun ovi on painumassa kiinni ja uusi päivä odottaa, vihan päivä on armon päivä, täysi hirviö. . .

Kun tänään löydän takkini taskusta tämän paperin, ymmärrän heti että se on vanha, mutta se on uusi ja minun käsialaani. Jos nämä pilvet liikkuvat itään, se on niiden tie ja ne hajoavat.Ei kommentteja: