perjantai 21. maaliskuuta 2014

Hiljaista onPari viime viikkoa ovat menneet graduja lukiessa, flunssaa potiessa ja omaa proosatekstiä parsiessa. Blogi on siis hunningolla.

Varsinkin silloin kun yrittää jotakin pidempää, ei murusia niin vaan heltiä. Asetukset ovat hetken toisin.

Mutta katsotaan, jos päässä taas jossakin vaiheessa naksahtaisi sen verran, että tänne putoaa joku palanen.3 kommenttia:

Tommi Melender kirjoitti...

Hiljaista on -päivitykset ovat ihan oma b'ogikirjoittamisen alalajinsa. Onkohan kukaan viel tutkinut niitä tieteellisemmin?

Erkka Mykkänen kirjoitti...

Oma lajinsa ovat myös "seuraavaksi tarkoitukseni on kirjoittaa" -loppukaneetit tai suorastaan moisille aikeille omistetut päivitykset. Tutkimattakin lienee selvää, että puhe edeltää aina toimimattomuutta.

Vesa Haapala kirjoitti...

Tommi, en tunne alan tutkimusta, mutta huomasin kauhukseni, että kun viime keväänä tein vähän vastaavan merkinnän, ennakoi se hiljaista ja kuivaa kautta. Tällä kertaa täytyy yrittää pitää vastaava loitolla. Mutta kirjoittamista on tosiaan toisaalla niin paljon, etten aio ottaa tästä kummempia paineita.

Erkka, noista "seuraavaksi tarkoitukseni on kirjoittaa" -jutuista on kylliksi surullisia kokemuksia. Minulla on vieläkin pari artikkeliaikomusta jostakin vuodelta 2005. Ne rienaavat päässä aina silloin tällöin, joten luultavasti ne on sieltä jossakin vaiheessa kirjoitettava ulos.