maanantai 9. kesäkuuta 2014

jotakin
jotain hyvin vanhanaikaista, voi olla ettemme ymmärrä sitä. jotain hyvin vanhakantaista, kädenjälki ei koskaan banalisoi kirjoitusta. paitsi kun viisaus on kirjattu nuoren tytön pyöreällä takakenoisella käsialalla, jossa joka kirjain heittää täyden ympyrän. ja pahanenteinen kysymys, joka lähenee elävän luonnon pakottomien mutta täysin kiusallisten ilmentymien pakottavuutta.


5 kommenttia:

http://juhasaari.blogspot.com kirjoitti...

tää on hyvä.

(kuuntelin yöllä pierre boulezin réponsin ja olin fiiliksissä, hurmiossa jos rehellinen olen. herää kysymys, banalisoinko musiikista mitään ymmärtämättömänä tunteillani ja elämykselläni boulezia? ja sama tietenkin koskee vaikkapa magnus lindbergin mahtavaa kraftia...)

http://juhasaari.blogspot.com kirjoitti...

P.S.
Ja jos kysyisin tätä näiltä maestroilta, valehtelisivatko he minulle kohteliaisuuttaan?

http://juhasaari.blogspot.com kirjoitti...

(Tein tästä blogitekstin)

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi Juha,

olen ollut sähköjen ulottumattomissa mökillä, joten kiitän näin viiveellä! Mukavaa kesää sinulle. Täytyypä käydä sivuillasi kun olen taas paremmin sähköisessä todellisuudessa.

http://juhasaari.blogspot.com kirjoitti...

Sielläpä se mun blogini lymyää kesät talavet joten ota rennosti vaan. (Tonsun äänesitulkitsen derridalaiseks differanceks (en saa tällä tabletilla yläroskaa een päälle tähän hätään) tai lancanilaiseks reaaliseks. Minä kun itsepäisesti naitan niitä jos ei yhteen niin avoliittoon ainaski. Liemiimme hukkuviä kun ovat kuitenkinmolemmat äänesi tavoin.)