torstai 6. marraskuuta 2014

Ajatus jonka ajattelin junassa klo 9:15
Sherlock Holmes on Lontoon ikoni, John Holmes on lohduttomuuden ikoni,

minä olen itseni ikoni. Ilmastonmuutos on ihmisen ikoni ja pysyy pitkään

ihmisen kotina ja loppuu vasta kun viimeinen ihminen loppuu.       Kenen

ikoni on Katie Holmes, scientologienko, missä heidän avaruusaluksensa

viipyvät, kuka vielä muistaa Larry Holmesia, kuka vielä muistaa yrittää. . .2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ihan. Ilmastonmuutokset olivat, tulivat ja menivät ennen ihmistä, ihmiskuntaa ja ovat, tulevat ja menevät ihmiskunnan jälkeen.
Eikä tämä ole edes mikään ilmastonmuutoskriitikon sokea totuus, vaan ihan kaikissa yliopistoissa opettavaa perusfysiikkaa ja säätiedettä.

Sitten ihan kritiikkiäkin: ikoni on Al Goren nousematta jäänyt merenpinta, epämiellyttävä totuus ettei merenpinta ole noussut Goren tuomionpäiväelokuvan julistuksesta ja aamenesta huolimatta. Ikoni jolta salaa toivotaan
i h m e t t ä, että ympäristötuho tulisi kunnolla ja rankaisisi ihmiskuntaa. Vaan armollinen on edelleen meri ja taivas meille. Emme saa ekotuhoamme aikaiseksi.
Kiinassa kylläkin savuttaa jo pahasti.

Okei. Ihmiskunta on luontoa tuhonnut ja tuhoaa. Se täytyy tietenkin pysäyttää. Narrien kulutusjuhlat. Ja on kovempaakin kamaa: se kuinka kuljetamme humanitaarisuuden nimissä kymmeniä miljoonia ihmisiä köyhistä maista Eurooppaan kuluttamaan eurooppalaisten standardien mukaista kulutuselämää tulonsiirtojen avustuksilla eli kuluttamaan maata, merta, taivasta meidän puolestamme kun omaeurooppalainen syntyvyytymme on vähäksi käynyt.

Eli. Jos luontosympatian linjalle lähtee, on ajateltava sitten kaikki ajatukset loppuun saakka. En suosittele kenellekään. Mutta höttöä on pelkkä ilmastosymppauskin, sisäänpäin ja nurin käännetty länsimaisen miehen taakka tai feminiimisemmin, keskiluokan uusi angstlatte-makeilla suklaarakeilla.

t. Weatherman

Vesa Haapala kirjoitti...

Niin, puhe ilmastonmuutoksesta loppuu sitten kun ihminen loppuu. Mutta todennäköistä on että homma on ohi jollakin muulla kuin ilmastointilaite tavalla ennemmin. Pieni sota voisi tehdä jopa hyvää. Toki maapallon ilmastossa on ollut voimakkaampia vaihteluita kuin meidän ihmisten aikana, mutta se on ihan eri juttu. Ei me niitä oltais kestetty. Mutta tämän planeetan paskaaminen, siinä on paljon isommat jutut kyseessä kuin pelkkä ilmaston muutos, jonka havainnoinnista voidaan vääntää maailman tappiin saakka jos joku luupää niin tahtoo.