maanantai 30. maaliskuuta 2015

Nykyaikainen kuolema


Tie helvettiin on

reunustettu rotkoin ja

selfiekepein.
2 kommenttia:

Liisu kirjoitti...

Törmälsin tänään runoosi Amor fati, joka on tuolla alempana. Nyt huomasin, että tämä "harjoittelualusta", jonka muistelin siellä huomanneeni, onkin vielä olemassa.

Voisinko pyytää, että joku kerta kirjoittaisit tänne kokonaisen, ehkä jo julkaistun runon, josta itse pidät ja joka sinusta on lähinnä sitä päämäärää, johon pyrit kirjoittaessasi.

Vesa Haapala kirjoitti...

Moi Liisu!

Runot jotka tänne lähetän ovat hetken päähänpistoja, yhdeltä istumalta syntyneitä. Olen kuitenkin käyttänyt niitä teoksissani Termini (2008) ja Kuka ampui Ötzin? (2012). Esikoisteokseni Vantaa (2007) tekstejä täällä ei ole. Teoksia varten olen muokannut ja järjestellyt uudelleen tekstejä ja tuonut uusiin tiloihin. Nämä ovat ikään kuin lähtökohtana yhdeltä osalta kun alan kirjoittaa uutta kokonaisuutta. Tämän vuoden viimeistelen proosaa, ensi vuonna alkaa runoilu. Olen tällainen vapaan ajan kirjoittaja eli kirjoitan minkä leipätöiltäni ehdin. Voin postata tänne jonkun valmiinkin runon kun sellaisen löydän. Periaatteessa kaikki teoksiini sisältyvät runot ovat valmiita, luultavasti niitä löytyy kirjastoista melko hyvin. Kiitos lämpimistä sanoista tuolla toisessa kommentissa.